Underkategorier

 

Hotell Kongsberg

Hoteller i Kongsberg ligger stort sett i sentrum av byen, men du finner også hotell i Kongsberg utenfor sentrum.

Quality Hotel Grand, Kongsberg i hjertet av Kongsberg har fasiliteter som innendørs basseng, helsestudio og boblebad. I tillegg finnes flere restauranter og barer, så vel som en kafé. Rommene har blant annet flatskjerm-TV med kabelkanaler og gratis Wi-Fi.

Book dette hotellet.

Best Western Plus Gyldenløve Hotel ligger rett ved Kongsberg stasjon, og 10 minutters gange fra flotte Kongsberg kirke. Det finnes blant annet flatskjerm-TV med satellittkanaler og gratis Wi-Fi på hotellrommene. Parkering er gratis og ubetjent. Hotellet har fasiliteter som treningsstudio, badstue og en trivelig restaurant som serverer norsk og internasjonal mat, samt en bar.

Book dette hotellet.

Kongsberg Vandrerhjem ligger en 5-minutters biltur unna Kongsberg skisenter. Parkering er gratis. Frokost serveres hver morgen. Rommene på vandrerhjemmet har flatskjerm-TV, skrivebord og tilgang til felleskjøkken og vaskeri, mm. 500 meter unna finnes en matbutikk. Vandrerhjemmet har et stort uteområde med hage.

Book dette hotellet.

Ble Fjellstue Mountain Lodge serverer daglig en frokostbuffé med nybakt brød. Middagsrettene er fremstilt på lokale råvarer som elg og reinsdyr. Hotellrommene har utsikt over flere flotte fjell. Det finnes blant annet badstue, peisstue og vedfyrt badestamp på overnattingsstedet, samt gratis Wi-Fi. Herifra er det lett adkomst til skiløyper og turstier.

Book dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: